Poziv za učešće u školi DJ-inga/produkcije, sviranja gitare, bas gitare i bubnjeva

Društvo urbanih umjetnika „Manifest“ iz Prijedora poziva mlade u dobi od 15 do 25 godina iz Ljubije, Kozarca, Gašića Naselja/Urija, Donje Puharske i Rizvanovića/Hambarina da se prijave za učešće u školi DJ-inga/produkcije, sviranja gitare, bas gitare i bubnjeva.

Škola će se sastojati od deset interaktivnih radionica koje će biti održane u Ljubiji, Kozarcu, Prijedoru i na Hambarinama i koje će trajati po jedan i po čas. „Manifest“ će na radionice donijeti svu neophodnu opremu uključujući ozvučenje, pojačala, set za DJ-ing (laptop, kontorler), gitare, bas gitare i bubnjeve.

Zainteresovani se mogu prijavite putem e-mail adrese [email protected] ili na broj telefona 065/771-680 (pozivom, porukama na Viber ili WhatsApp).

Radionice će biti organizovane kao dio projekta „Pojačaj! Pozitivni zvuci prijedorske omladine“ koji „Manifest“ sprovodi u okviru BHRI programa. Cilj projekta je angažovanje marginalizovanih mladih iz različitih sredina u konstruktivnim aktivnostima i stvaranje pozitivne veze između njih kroz besplatne radionice u ruralnim i urbanim područjima u Prijedoru.

Facebook
Twitter
LinkedIn