POZIV ZA UČEŠĆE NA REGIONALNOM KAMPU ”KOZARAC 2018”

Inicijativa mladih za ljudska prava u BiH (YIHR BiH) i Centar za mlade  ”Kvart” iz Prijedora vas pozivaju na deveti regionalni kamp  ”KOZARAC 2018″.

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na deveti  regionali kamp ”Kozarac 2018” koji okuplja mlade osobe iz regiona i cijele BiH. Na kamp se mogu prijaviti osobe starosti od 16 do 26 godina. Namjera kampa je pokretanje dijaloga o temama ratne prošlosti BiH i regiona među mladim osobama, ali i propitivanje načina na koji se pojedinačno, a i kolektivno, sjećamo pomenutih dešavanja i na koji način obilježavamo mjesta stradanja. Osim toga, upoznavanje, druženje i povezivanje mladih je bitan aspekt ovog događaja. Petodnevni program kroz pomenute teme realizovaćemo posjetama mjesta stradanja, ali i kroz interaktive razgovore sa aktivistima/kinjama iz naše zemlje i regiona.

Lokacija : Mrakovica, Kozara, BiH.

Period: Od 25. juna do 30. juna  2018. godine.

Prijave za učešće slati do 10. juna 2018. godine na mail: [email protected]!

Prijavljenim učesnicima/ama koji budu primljeni na ovogodišnji kamp će biti poslani dnevni red i sve logističko- tehničke informacije do 20. juna 2018. godine. Smještaj, putni troškovi i hrana su obezbjeđeni od strane organizatora.

Prijave učesnika/ca koji/e su već učestvovali/e na ovom kampu neće biti uzete u razmatranje!

Srdačan pozdrav, očekujemo vaše prijave!

Prijavni obrazac možete preuzeti ovdje: Prijavni obrazac

Facebook
Twitter
LinkedIn