Konkurs za najbolji blog u periodu jun/jul 2018. godine

Pronaći sebe je najteži zadatak svake osobe. Šta to čini naš identitet posebnim, koje karakteristike ga krase i odvajaju od drugih, šta smo to mi sami, a šta je ono što smo za druge ljude? Da li smo mi uvijek mi ili sve zavisi od toga da li smo sami ili sa drugima, kako se mijenjamo zbog okoline i da li mijenjamo svoj identitet uslijed prilagođavanja raznim uslovima i situacijama?

Pošto je svaki čovjek kosmos za sebe, objasnite ko smo sami sebi i koliko smo si dobri ili loši. Naše mišljenje o sebi samima jeste proizvod ili drugih ljudi oko nas ili našeg sopstvenog sagledavanja svega što smo, šta radimo i koje rezultate postižemo. Važni su i motivi zbog kojih nešto radimo. Koliko nam je bitno mišljenje drugih i koliko ono utiče na naš sopstveni osjećaj i mišljenje o sebi samima? Takođe, koliko mišljenje i osjećaj prema sebi utiče na odnos s drugim ljudima?

Želimo da analizirate sebe do najtananijih ćelija svog bića i da nam saopštite šta ste otkrili. Najbolji blog ćemo novčano nagraditi u iznosu od 100 km i objaviti na našem portalu zamisli.ba.

Konkurs važi za jun i jul tekuće godine.

Šaljite svoje blogove na temu: „KosmoSI?“ na mail adresu [email protected].

Facebook
Twitter
LinkedIn