Prijavi se na Q sport kamp

Pozivamo te da se prijaviš na Q sport kamp, koji se održava od 25. do 29. jula 2019. godine.

Centar za mlade KVART organizuje četvorodnevni Q sport kamp koji će okupiti 20 lezbejki, gejeva, trans, biseksulanih i interpolnih osoba iz Bosne i Hercegovine koje žele da se osnaže, povežu i ljeto provedu na što bolji način!

Tokom kampa su predviđene mnogobrojne aktivnosti u prirodi, kao što su izleti, planinarenje, te druge sportsko-rekreativne i interaktivne edukativne radionice, zbog čega je bitno da učesnici i učesnice ponesu udobnu obuću za planinarenje, topliju odjeću (duks), kabanice, peškire i sl.

Troškovi prevoza, smještaja i ishrane su pokriveni od strane organizatora kampa. Refundacija putnih troškova će se izvršiti nakon kampa preko bankovnih računa, nakon dostavljanja originalnih autobuskih/voznih karata i računa. Učesnici i učesnice će biti smješteni_e u dvokrevetnim, trokrevetnim sobama.

O samoj lokacija kampa obavijestićemo odabrane učesnike i učesnice. Kamp će predstavljati prostor gdje svi_e mogu da budu ono što jesu bez straha od osude drugih i bez nametnutih društvenih normi.

Rok za prijavu je ponedjeljak, 23. jul 2019. godine, a prioritet pri selekciji će imati osobe iz sjevero-zapadnog dijela Bosne i Hercegovine.

Rezultati selekcije će biti objavljeni u roku od 24 sata po zatvaranju poziva. Odabranim učesnicama i učesnicima kampa će biti dostavljen program kampa sa svim potrebnim informacijama o kampu, kao i detaljan program kampa.

Važno je učestvovati, jer na Q sport kampu akcenat je na druženju i zabavi!

Za sve dodatne informacije pošaljite nam e-mail na [email protected] ili nam pišite preko Facebooka.

 

PRIJAVNI OBRAZAC možete pronaći OVDJE.

Facebook
Twitter
LinkedIn