Žene koje lažu o nasilju

Hibridni rat koji žene sustavnim laganjem vode protiv muškaraca, svakim danom postaje sve perfidniji. Žrtve su nebrojive. Poljedice ove nasilne aktivnosti imaju tendenciju nesagledivosti. Hrabri heroji pali u ovoj borbi, koriste posljednje atome snage da ukažu kako je to jedna nepravda. Muške žrtve se brane šutnjom, argumentovanom raspravom baziranom ni na čemu, ili jednostavno poručuju “ne svi muškarci”!

Ako pretpostavljate da se ovdje radi o anonimnim ispovjestima zlostavljanih žena, apsolutno ste u pravu! Ovaj aspekt hibridnog rata započela je (ah kako drugačije nego) “propala PRovka” Nana Nadarević. Pozvala je žene da podijele svoje iskustvo i BUM! prve žrtve su pale. Ispovijesti su brutalne, a nažalost veliki broj žena ima za podjeliti poneku traumu uzrokovanu muškim nasiljem. Ovaj post odlučila sam satkati oko komentara na članak objavljenom na index.hr. Ovi persone su među nama…

 

Bilješke o začetnici sukoba:

Rješenje uvijek postoji!

Žene će uvijek dobiti najbolje savjete od jednog galeba! Ne mora to biti iz prve ruke, može u formi citata ili parafraze biti preneseno urbi et orbi. Zlostavljanja će uvijek biti, šamar pomaže. Nema veze što time ugrožavate svoj život, bitno je da se borite, da pokažete da vas ponuda ne zanima. Onda odete u policiju. Nema veze što će vam reći da imaju pametnijeg posla od traženja nekoga ko vas je “uvatio za guzicu”. Jako je bitno da odete. Onda, odete i iz firme jer jako je bitno da nasilnik ostane u firmi. Jako!

Da ste sve ovo uradile preventivno, rata ne bi ni bilo.

Dakle, savjet broj jedan u tri čina: šamar, policija, otkaz.

Žene stalno pričaju o svojoj muci, ko će pomoći muškarcima?

Žene koje zlostavljaju muškarce…

Sve što trebate znati o ovom aspektu: muškarci ne kmeče oko toga…

Savjet broj dva: žene, nemojte zlostavljati muškarce! (Iako većinu muškaraca zlostavljaju muškarci, ali to je sitnica. Nebitno.)

 Not All Men! Ne svi muškarci!

Postoje muškarci koji su krkani. Manjina su, ALI žene su te koje preuveličavaju i vrše negativnu propagandu prema muškarcima. Onda otac ne vidi sina 13 godina. Opaaaa

Da, nikada ne zaboravite da u svakom zrnu (?) ima kukoljak. Ako je svaki muškarac zrno, a kukoljak nešto grozno… #notallmen

Savjet broj 3: nisu vam neprijatelji svi muškarci. Muškarac vam je prijatelj dok se ne dokaže suprotno. A onda kad se dokaže, uvijek postoji hashtag #notallmen.

Razlika između silovanja i ispovijesti o silovanju postoji!

(debelo je čovjek u pravu, ispovjesti je prethodilo silovanje.)

 

 Riječ eksperta: Najvažnija uloga žene je majčinstvo.

Kao i šta je, a šta nije silovanje.

Savjet broj četiri: Žena je PRVO žena, a tek kasnije sve ostalo. Dakle, najvažnije u životu žene je majčinstvo.

Bilješke o autorki ovog pregleda muškog st/ranja:

Ne znam di je Kreveljača. Bok stari!

Ovim pregledom nisu obuhvaćeni svi komentari. Sve možete pogledati ovdje. Za kraj pitanje za diskusiju: šta je motiv autorki anonimnih ispovijesti o muškom nasilju?

Facebook
Twitter
LinkedIn