Oštra nula poziva na radionicu u Banjaluci

Organizacija Oštra nula poziva na radionicu „Učešće i političke mogućnosti građana/ki“ koja će se održati u subotu, 24. decembra u Centru za životnu sredinu (Miše Stupara 5) u Banjaluci sa početkom u 12:30 časova.

Na radionici će se kroz teorijski dio i primjere iz prakse, učesnici upoznati sa pravnim okvirima i značajem učešća građana/ki u političkom djelovanju. Učesnici i učesnice će imati priliku da u praktičnom dijelu i radu u grupi razmjene svoja iskustva i primjene osnovne korake u građanskoj participaciji.

Radionicu će voditi Miodrag Dakić, aktivista i jedan od osnivača Centra za životnu sredinu iz Banjaluke i Dragana Stanković, pravnica.

Radionica je otvorena za sve zainteresovane, ali zbog ograničenog broja mjesta, zainteresovani/e učesnici/ce treba da pošalju mail sa svojim podacima (ime i prezime, godište i broj telefona) na [email protected].

Radionica je organizovana u okviru projekta „15 minuta građanske svijesti“.

Udruženje građana “Oštra nula” se zalaže i promoviše aktivno građanstvo i ljudska prava kroz aktivnosti na polju socijalne pravde i kulture sjećanja. Organizacija je nastala u Banjaluci krajem 2009. godine.

Facebook
Twitter
LinkedIn